Marco Kraats

Marco Kraats

Volg Marco Kraats op social media:

Partyzanger Marco Kraats treedt al 12,5 jaar op en maakt overal een superfeest!
Zo stond hij in zijn altijd blauwe pak al op Indian Summer, Dutch Valley, Snollebollekes in Concert in de Gelredome, Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse, Go Après Ski en diverse Oktoberfesten

Begonnen in zaken als de Après Skihut, Jantjes Verjaardag en Café Costa waar hij zijn ervaring op deed.

Ook treedt hij veel op in het buitenland (Skihut Salou, Cartoons & Tropics Lloret de Mar, Discotheek Veronica op Mallorca, Heineken Café op Gran Canaria, Gerry’s Inn, Cin Cin, Karat en EIsbar in Oostenrijk, Café Bloopers, Celebration en Albufissa in Portugal enz).
Ook gaf hij al een uitverkocht concert in Studio A12 in Bunnik en host hij het Winterlake Festival in Alphen aan den Rijn.

Door al meer dan 25 singles te hebben uitgebracht is hij ook geen onbekende meer in het uitgaanscircuit: “Mag ik dan bij jou?”, “Ruitenwisser”, “Melken doe je zo” en Links, rechts, voor, Achteren” (ook met Coole Piet Diego) en de Grasmaaier (met Barry Badpak) draaien de meeste Feest DJ’s standaard in hun set.
In 2021 werd zijn nieuwe versie van “Vier Zomers Lang” met Dirk Meeldijk een grote hit en maakte hij met collega Tim Schalkx een Oktoberfest Medley.

Marco is al meerdere malen uitgeroepen tot beste feestartiest van Nederland. (Partyawards)

Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur feestlawine!
Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de bekende hits en zijn eigen liedjes de revue passeren.
Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die Marco standaard bij ieder optreden weggeeft!

Media van Marco Kraats

Marco Kraats Boeken