Dj Maurice

DJ Maurice

Volg Dj Maurice op social media:

DJ Maurice was de eerste succesvolle feest DJ van Nederland en is begonnen bij de Apres Skihut in Rotterdam waar hij de bekende (en met veel gouden platen bekroonde) Après Skihut cd’s ging maken. Later begon hij zijn eigen CD serie “Après Ski Safari”.
Naast Après Ski is hij ook een veel gevraagde DJ voor diverse feesttenten , festivals en Oktoberfesten. Enkele plaatsen waar hij gedraaid heeft zijn: Lowlands, Snollebollekes in Concert, Dreampop, Emporium, Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen, Toppers in Concert, 538 Koninginnedag, Ahoy, Ziggodome, Das Coen und Sanderfest, Intents Festival enz.

DJ Maurice draait al jaren op alle bekende vakantiebestemmingen.
Van Gran Canaria, Curacao en Portugal tot de bekende clubs in Lloret de Mar en Pacha Salou. Natuurlijk treedt hij ook veel op in de populaire wintersportplaatsen in Oostenrijk, Duitsland, Andorra en Frankrijk.

Enkele bekende feesthits van Maurice zijn: “Hands up (baby hands up)”, “Shirt uit een zwaaien” (i.c.m. Het Feestteam”), “De Vloer is Lava” (i.c.m. Snollebollekes), “Tomatenplukkers” en “Pum Pum” (met Trafassi).
Dj Maurice produceert naast zijn eigen Top 40 hits ook vaak voor andere artiesten zoals zijn remixen van: Atje voor de Sfeer, Gerard Joling, Henk Dissel, Wolter Kroes, Jan Smit, Gebroeders Ko, Liever te dik in de kist enz.

In 2001 heeft Maurice met een DJ Yorit de grote internationale hit “Remember” van Summerlove gemaakt.
In 2008 “ heeft hij een plagiaat rechtszaak gewonnen van de Amerikaanse superster Akon. Deze had Summerlove als basis voor zijn hit “ Right Now” gebruikt.
Maurice is ook de aanstichter van de populaire feestact “Snollebollekes” als producer, manager en mede-auteur van de liedjes.
In 2019 maakte hij samen met Coen en Sander (Radio 538) het anthem voor Das Coen und Sanderfest “Lam en Gelukkig”.
Ook is hij eigenaar van Showbureau, een boekingsbureau van diverse artiesten. Hij heeft ook diverse platenlabels (o.a. Goud Music) en hij is actief als manager, boeker en producer van feestacts als: Immer Hansi, Marco Kraats, Barry Fest en Tim Schalkx.

Media van Dj Maurice

Dj Maurice Boeken