Alpenzusjes

Alpenzusjes

Volg Alpenzusjes op social media:

Alpenzusjes

Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen samen de Alpenzusjes.
De twee vrolijke meiden kennen elkaar van hun opleiding aan het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg waar hun vriendschap al snel aanvoelde als vriendinnen voor het leven.

Chantal en Kirsten zijn zelf twee feestnummers die ervan houden om samen de tent op z’n kop te zetten en er een feest van te maken. Niks is te Gek, met hun feestmuziek maken ze het publiek “Helemaal Dol”!

Hun eerste hit “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011 is tot op de dag van vandaag één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de “Jungledans“ die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de Hei“.
Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer: Hoemparapapa!

En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van carnaval en après-ski en Oktoberfest.
Begin 2015 nemen de Alpenzusjes samen met Eric Dikeb en DJ Maurice een remix op van de grote hit “Volg de leraar”.

De zomer single die daarop volgde heet ”Helemaal Dol”. Een nummer met een vrolijk jaren 90 tintje waardoor je niet stil kunt blijven staan en spontaan met de meiden mee gaat “gabberen” en “hakken”.

In 2016,2017,2018 en 2019 volgen de hits elkaar in hoog tempo op. Van Macho Hans tot Haka en van Klumpe Stumper tot Springwals, de dames staan altijd in de hoogste versnelling.
Begin dit jaar is hun tweede album Proost uitgekomen.

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno NU!
Voor elke FEESTELIJKE gelegenheid krijgen Chantal en Kirsten het publiek gegarandeerd ‘ aan de gang’!
Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!

 

Het duo De Alpenzusjes werd opgericht in 1980 met als leden Carla Janssen Langendijk en Hanny Tholen. Tholen bleef slechts twee jaar bij de groep, waarna haar positie achtereenvolgens door verschillende andere zangeressen werd overgenomen. Sinds medio 2007 werd deze plaats ingevuld door Edith Verboeket. In 2009 stopten De Alpenzusjes definitief met muziek maken.

Sinds 2010 treedt een geheel nieuw duo weer op onder de naam De Alpenzusjes. De nieuwe formatie heeft de traditionele Tiroler schlagermuziek achter zich gelaten. Het oorspronkelijke lid Carla Janssen Langendijk heeft toestemming gegeven voor het gebruik van de naam De Alpenzusjes.

Alpenzusjes Boeken