2nd Bass

Volg 2nd Bass op social media:

2nd Bass is een Party DJ act die vooral een mix draait van Hardstyle/Freestyle en feestmuziek. In hun sets draaien ze diverse remixen en bootlegs van grote internationale hits en bekende Nederlandse feestplaten.

Ze stonden al op vele grote festivals heeft en hun producties en remixen (o.a. liedjes van Snollebollekes, Alpenzusjes en De Sjonnies) worden al door veel DJ’s gedraaid en trekken honderdduizenden views op Youtube. Hun remix van ‘All I want for Christmas’ is door vele  grote internationale DJ’s (zoals Timmy Trumpet) opgepikt en hun versie van ‘Sweet Caroline’ is op bijna ieder festival te horen geweest.

Deze act is zeer geschikt als headliner om een feesttent los te krijgen of als afsluiter in een gezellige club. Het publiek zal stevig uit hun dak gaan maar er zal géén agressieve sfeer ontstaan omdat de herkenbaarheid en het feestgehalte ook erg groot is door de vele meezingers die ze draaien.

In 2023 maken zij met een nieuwe DJ een tweede start en zullen weer veel dikke tracks uitgebracht worden. Sinds de megasuccesvolle en uitverkochte feesten van X-Qlusive in het Ziggodome is dit de nieuwe hype onder het uitgaanspubliek!

Media van 2nd Bass

2nd Bass Boeken